Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD.

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Τέλεια επικοινωνία. Πάντα να δίνετε γρήγορες απαντήσεις και να έχετε μια πολύ καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Τα εμπορεύματα είναι καλά συσκευασμένα και αποστέλλονται εγκαίρως. Οι σωστές σχέσεις με τον πελάτη.

—— Gemma

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Sandeep

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— John

Επαγγελματικό recommedation. Καλή και συμπαθητική αγορά εμπειρίας από σας. Επιθυμήστε περισσότερη συνεργασία με σας.

—— Erick

Απόλαυσα με τη Ailsa. Ήταν σκληρός εργαζόμενος και ήταν εύκολο να παρθεί μαζί με. Είχε πάντα μια μεγάλη τοποθέτηση και φάνηκε ειδικευμένη σε αυτό που έκανε.

—— Shaun

Είμαι Online Chat Now

NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD.
WECO Factory Λόμπι Πολλών χρήσεων αίθουσα Γραφείο Lab Λειτουργώντας δωμάτιο SMT γηρατειά λειτουργική δοκιμή συσκευάζοντας λειτουργώντας δωμάτιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : WECO
Αριθμός Υπαλλήλων : 190~220
Ιδρύθηκε Έτος : 2004-03-09
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ΠΕΡΙΠΟΥ WECO

 

Παρακαλώ ευγενικά βρύση κάτω από τη σύνδεση για να επισκεφτεί την επιχείρησή μας on-line.

 

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. ΟΠΤΙΚΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉΣ NINGBO WECO, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2003 και sepcilizing στο σχεδιασμό, να αναπτυχθεί, του ανιχνευτή πορτών ανελκυστήρων. WECO είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανιχνευτών πορτών στον κόσμο. Η Co. οπτικοηλεκτρονικής Ningbo WECO, ΕΠΕ βρίσκεται στο ningbo οικονομικό & την τεχνολογία που αναπτύσσει τη ζώνη, με καταχωρημένο capitcal RMB 60 εκατομμυρίων.

 

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 1

 

WECO είναι σε θέση να παραγάγει 1, 400, 000 ανελκυστήρων σύνολα ανιχνευτών πορτών ετησίως. WECO πωλώ το κουτσούβελο προϊόντων του πολλές χώρες γύρω από το worl, όπως οι χώρες της Ευρώπης, Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Signapore, Αυστραλία, Μέση Ανατολή. Το Morever, WECO έχει το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

 

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Η Ε&Α WECO στο εσωτερικό αντιλαμβάνεται και αναπτύσσει τα προϊόντα, όντας κύριος συνολικά των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση, τις δωδεκάδες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το πρότυπο χρήσης και τα multinomial δικαιώματα εγγραφής λογισμικού.

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Σαν εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, WECO έχει ένα κέντρο Ε&Α σε επαρχιακό επίπεδο, τα επαγγελματικά ελαφριά εργαστήρια κουρτινών και μια εργαστηριακή οργάνωση με το πανεπιστήμιο. WECO έχει τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας συμπεριλαμβανομένων 3 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, των δωδεκάδων των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και διάφορων πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού.

 

WECO απονεμήθηκε τις multinomial εθνικές, επαρχιακές και περιφερειακές τιμές.

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

Πολιτισμός WECO

 

Ο πολιτισμός WECO είναι η ψυχή WECO, και είναι ο κώδικας δεοντολογίας για τους ανθρώπους WECO. Μακροπρόθεσμα τα pratices παραγωγής και διαχείρισης WECO, ανώτεροι ηγέτες συνόψισαν και καθάρισαν μια σειρά αποστολών, οραμάτων, πνευμάτων, αρχών, και εννοιών, και διαμόρφωσαν ένα πλήρες εταιρικό σύστημα πολιτισμού με τις ειδικότητες WECO-.

Το σύστημα WECO- είναι πλούσιο σε περιεχόμενο, βαθύ στη συσσώρευση και έμπειρο τρία στάδια του Διαφωτισμού, του formartion, και της εξάχνωσης.

 

► Popel- προσανατολισμένο-- Επιχειρησιακή φιλοσοφία WECO

Αναφέρεται στο enterprice στην ανάπτυξη procecss, στον άνθρωπο, για να σεβαστεί την προσοχή των υπαλλήλων τ ο μέγιστος βαθμός, για να συναντηθεί theneeds της ανάπτυξης των υπαλλήλων και να συμμετέχει στη διαχείριση των συγκινήσεων. 

 

► Για να είναι ο ΝΟ 1-- Άποψη WECO του ισχυρού

Αναφέρεται στον ακαταδάμαστο και η πεποίθηση θα κερδίσει την κυριάρχη θέση μεταξύ των αντίστοιχων στη χώρα και ακόμη και ολόκληρο το workd. Το Itstrove για την τελειότητα, απορρίπτει το συνηθισμένο, και χτίζει το πρώτο εμπορικό σήμα της σφαιρικής ελαφριάς κουρτίνας ανελκυστήρων.

 

► Αρχικός εκ του μηδενός-- Άποψη ανάπτυξης WECO

Πρέπει trear έξω επιτεύγματα και επιτυχίες με μια dialectial προοπτική. Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι ή υπερήφανοι, και πρέπει πάντα να διατηρήσουμε τη θέση πάλης και το τολμηρό sporit μας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την επιτυχία ως αφετηρία, από τη δόξα στη νέα λαμπρότητα.

 

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ailsa Xu

Τηλ.:: 86- 15258356514

Φαξ: 86-574-86800323

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)