Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Νέα

WECO 917 σειρές αλλαγής συσκευασίας

Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Τέλεια επικοινωνία. Πάντα να δίνετε γρήγορες απαντήσεις και να έχετε μια πολύ καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Τα εμπορεύματα είναι καλά συσκευασμένα και αποστέλλονται εγκαίρως. Οι σωστές σχέσεις με τον πελάτη.

—— Gemma

Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Sandeep

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— John

Επαγγελματικό recommedation. Καλή και συμπαθητική αγορά εμπειρίας από σας. Επιθυμήστε περισσότερη συνεργασία με σας.

—— Erick

Απόλαυσα με τη Ailsa. Ήταν σκληρός εργαζόμενος και ήταν εύκολο να παρθεί μαζί με. Είχε πάντα μια μεγάλη τοποθέτηση και φάνηκε ειδικευμένη σε αυτό που έκανε.

—— Shaun

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
WECO 917 σειρές αλλαγής συσκευασίας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για WECO 917 σειρές αλλαγής συσκευασίας

Σε όλους τους νέους και παλαιούς πελάτες:

 

     Τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επιδιωχθούν τα τεράστια κέρδη, μερικοί παράνομοι έχουν μιμηθεί κακόβουλα WECO που η ελαφριά κουρτίνα, παρήγαγε την πλαστή ελαφριά κουρτίνα, πωλεί τις ποιοτικές τιμές δευτερολέπτων στην καλύτερη περίπτωση, συνέχυσε το δημόσιο και συνέχυσε τους πελάτες, προκαλώντας κατά συνέπεια την απώλεια των ενδιαφερόντων των πελατών και τη ζημία της φήμης εμπορικών σημάτων WECO και των ενδιαφερόντων της επιχείρησης.

 

  Επομένως, προκειμένου να προστατευθούν τα δικαιώματα του και να αποτραπούν η πλαστογράφηση και τα κακής ποιότητας προϊόντα από τη συνέχιση να αναμιγνύει στην ελαφριά αγορά για να ενοχλήσει τη διαταγή αγοράς, αφ' ενός, WECO έχει υιοθετήσει τα νομικά κανάλια για να διατηρήσει ενεργά τα δικαιώματά του, αφ' ετέρου, η επιχείρηση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη νέα συσκευασία. Αυτή τη στιγμή, τα κύρια προϊόντα ελαφριά κουρτίνα 917 σειρών, ελαφριά κουρτίνα και ελαφριά κουρτίνα έχουν όλες 957 σειρών 987 σειρών τη χρησιμοποιημένη νέα συσκευασία. Παρακαλώ προσδιορίστε το εμπορικό σήμα WECO, προσδιορίζει τη νέα συσκευασία, beware της εξαπάτησης!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για WECO 917 σειρές αλλαγής συσκευασίας  0

 

 

Περίπου WECO

 

Η Co. οπτικοηλεκτρονικής Ningbo WECO, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2004. Μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην ελαφριά παραγωγή κουρτινών ανελκυστήρων και που σχεδιάζει για περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας. Μέχρι έως 2019, η ετήσια ικανότητα παραγωγής WECO φθάνει ήδη σε 1,2 εκατομμύρια.

 

WECO είναι σε θέση να παραγάγει 1, 400, 000 ανελκυστήρων σύνολα ανιχνευτών πορτών ετησίως. WECO πωλεί το κουτσούβελο προϊόντων του πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως οι χώρες της Ευρώπης, Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Signapore, Αυστραλία, Μέση Ανατολή. Το Morever, WECO έχει το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

 

Η κουρτίνα υπέρυθρου φωτός WECO έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία ανελκυστήρων, αλλά και τα προϊόντα τους έχουν χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανική πόρτα, όπως τη γρήγορη πόρτα, την αυτόματη πόρτα.

Χρόνος μπαρ : 2019-11-28 12:49:59 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO WECO OPTOELECTRONICS CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Ailsa Xu

Τηλ.:: 86- 15258356514

Φαξ: 86-574-86800323

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)